"I sidste ende bliver vi alle historier."

Margaret Atwood

Publikationer

Læs publikationer udgivet af Team Succes, samt andre hvor Team Succes’ historie, projekter, indsatser og aktiviteter beskrives og evalueres.

Naturen kalder

Team green

“Nature Kalder” er en drejebog der omhandler de erfaringer og knowhow, som projektet Team Green har tilegnet sig gennem projektets 3 år. Heri kan du blive klogere på og finde inspiration til arbejdet med de tokulturelle unge i den danske natur.

 

Det gode, unge liv

Institut for lykkeforskning

I perioden fra foråret 2016 til efteråret 2017 har Institut for Lykkeforskning fulgt og undersøgt unge, der har deltaget i aktiviteter hos Orkene Kommer, Hip Hop Hub, Team Green og Madfællesskaberne. Aktiviteter som Nordea-fonden har støttet.

Denne rapport er et overblik over resultaterne af den undersøgelse. En undersøgelse der tager udgangspunkt i, hvordan unge oplever deres liv og deres verden. En samtale om hvordan det er at være ung i Danmark. Og et indblik i hvordan fritidsaktiviteter skaber grundlag for gode unge liv.

OM at gøre en forskel

Illa Westrup Stephensen & Caroline Boserup

Caroline Boserup og Illa Westrup Stephensen fortæller fem gribende historier om danske, meget forskellige – men succesrige – sociale iværksættere: Natteravnene, Baglandet, Team Succes, Maternity Worldwide og Refugees United. Og de inddrager en række eksperter, der giver deres indspark til svære discipliner som finansiering, professionalisering og synlighed, som er uomgængelige, hvis den gode ide skal realiseres og faktisk gøre en forskel.

du kan du vil du skal

Team succes

“Nature Kalder” er en drejebog der omhandler de erfaringer og knowhow, som projektet Team Green har tilegnet sig gennem projektets 3 år. Heri kan du blive klogere på og finde inspiration til arbejdet med de tokulturelle unge i den danske natur.

 

Slutevaluering af puljen "Forpligtende samarbejde om videreførelse af det af det frivillige arbejde"

Oxford Research & Socialministeriet

Oxford Research har i perioden 2010-2014 gennemført en evaluering af puljen for Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold. Formålet med evalueringen er at gennemføre en kvantitativ og kvalitativ analyse af puljens overordnede effekt med henblik på at belyse, om puljen lever op til de opstillede succeskriterier.

Evaluering fra spuk

socialt og pædagogisk udviklings- og kursuscenter

I forbindelse med en ansøgning om økonomisk støtte fra A. P. Møller Fonden, Egmont Fonden og Velux Fonden har Team Succes ønsket at få en evaluering af deres indsats.

Team succes

inspiration til dit projekt

Team Succes’ første bog udgivet blot to år efter stiftelsen med det formål at inspirere andre til at engagere sig og tage aktiv del i samfundet.